bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Montarea placilor de gips-carton

Data publicarii: 2010-08-16

Autor: Tudor Stratan

Vizualizari: 354


Avantajele utilizarii placilor din gips-carton!
Placile din gips-carton sunt din ce in ce mai utilizate ca material pentru constructii la nivel international. In interiorul cladirilor, acestea pot fi utilizate pentru a realiza pereti despartitori, tavane si podele. Ele au un rol foarte important in izolarea acustica si termica, dar si in protejarea impotriva incendiilor si a umezelii. Montarea lor este rapida, usoara si la preturi foarte competitive. Au fost proiectate si tipuri specifice de placi din gips-carton pentru suprafete curbe sau tavane boltite. Placile din gips-carton sunt tip sandwich, compuse dintr-un strat de ipsos intre doua folii de carton, fiind reciclabile in totalitate.

VPeretii despartitori executati cu structura metalica si placi din gips-carton sunt cei interiori neportanti, care pot fi realizati si ca pereti simpli sau dubli. Proprietatile acestora pentru locuinte apar din interactiunea dintre structura de sustinere din profile metalice, placarea cu placi din gips-carton si stratul din material izolator introdus in spatiul liber dintre fetele peretelui (vata minerala de 50 mm sau 100 mm). Acesti pereti suporta diferite incarcari cu obiecte, astfel cu numai doua dibluri universale sau strapunse poate fi agatat de perete un element de mobilier cu o greutate totala de circa 50 kg. Pentru incarcari mai mari exista suporti speciali.

Avantaje Peretii din gips-carton (sistemele constructive uscate) prezinta multe avantaje pentru utilizatorii lor: - sunt mai ieftini decat cei realizati prin procedeul de constructie umed; - fiind vorba de montare uscata, nu avem o umezeala inutila; - este mai curata si mai rapida cu 50% fata de sistemul umed; - timpul de finisare si curatare este mai redus; - capacitate de izolare termica si fonica mai buna decat peretii masivi; - greutate redusa (25 - 5O kg/mp, fata de peste 200 kg/mp pentru un perete masiv); - nu necesita o prelucrare ulterioara, putand fi tapetati sau zugraviti imediat dupa montare; - regleaza climatul interior datorita marii capacitati de absorbtie; - siguranta in exploatare verificata.

Sfaturile specialistului Misiunea Casa Pentru a realiza un perete cu protectie fonica sau protectie la foc, este necesara spacluirea tuturor rosturilor dintre placile de gisp carton. Peretele din gips-carton poate fi montat pe o pardoseala uscata, avandu-se in vedere modificarea calitatii de fonoabsorbtie a peretelui prin transmiterea sunetului prin pardoseala uscata. Elementele de constructie metalice pot fi protejate la foc prin utilizarea placilor speciale de protectie in acest caz, care sunt realizate din ipsos armat cu fibre din sticla.

Comentarii la aceasta postare:

Comentariu postat de: andrei
Data publicarii: 2010-08-24

Este interesanta postarea.

Comentariu postat de: serghei
Data publicarii: 2010-08-24

Va rog sa mai puneti astfel de teme.

Comentariu postat de: ion
Data publicarii: 2010-08-25

control insert

Comentariu postat de: andrei
Data publicarii: 2010-08-25

refresh

Comentariu postat de: Tudor
Data publicarii: 2010-09-15

sa vedem

Comentariu postat de: andrei
Data publicarii: 2010-09-15

iar acum

Comentariu postat de: tudor
Data publicarii: 2010-12-01

acum

Comenteaza aceasta tema:

Scrie suma numerelor din imagine

Volutpat at varius sed sollicitudin et, arcu. Vivamus viverra. Nullam turpis. Vestibulum sed etiam. Lorem ipsum sit amet dolore. Nulla facilisi. Sed tortor. Aenean felis. Quisque eros. Cras lobortis commodo metus. Vestibulum vel purus. In eget odio in sapien adipiscing blandit. Quisque augue tortor, facilisis sit amet, aliquam, suscipit vitae, cursus sed, arcu lorem ipsum dolor sit amet